Locatie

De proeverijen van Whisky Proeverij Leiden worden gehouden in het hart van Leiden, nabij de Pieterskerk. Wij hebben een unieke locatie in een van de kleine steegjes in Leiden. De locatie is ideaal voor het proeven van Whisky. Onze insteek is een informele sfeer die iedereen de ruimte geeft om te vragen of zeggen wat hij of zij maar wil. Er is ruimte voor een whisky proeverij bij ons in Leiden vanaf 2 personen tot maximaal 10 personen.

Op een boot

Het is mogelijk om een whiskyproeverij te geven terwijl we varen door de grachten van Leiden. Dit is mogelijk voor groepen van 5 tot 10 personen. De additionele kosten van de boot bedragen €150,- voor een rondvaart en proeverij van 2 uur. Voor grotere groepen neem contact op.

Bedrijven

In plaats van een gewone proeverij bij ons op locatie kunnen wij ook proeverijen geven aan bedrijven. We zorgen er voor dat iedereen van de ervaren whisky drinker tot aan de absolute beginner de wereld van whisky ontdenkt.

Proeverijen op locatie

Behalve bij ons is het ook mogelijk om een proeverij op locatie te houden. Onze basis is in Leiden. Vandaar uit kunnen wij een gebied bereiken van Amsterdam tot Rotterdam tot Utrecht.