Soorten proeverijen

Whisky Originals
Proeverij voor de beginnende whiskydrinker. Je wordt meegenomen langs de verschillende smaken en gebieden van de Schotse Whisky. Wat breder opgezette proeverij om vooral te ontdekken wat jij nou lekker vindt.

Tour Europe
Europese whisky komt niet alleen uit Ierland of Schotland. Ze vormen misschien wel de hoofdmoot, maar ook Franse, Finse, Zwitserse en zelfs Nederlandse whisky’s worden gestookt. Voor iedereen die het leuk vindt de grenzen van de Hooglanden te verleggen.

Around the world
Voor de wereldreiziger. Whisky’s uit alle delen van de wereld: Amerika, Frankrijk, Japan, Zuid-Afrika, Zwitserland en zelfs Tasmanie: whisky is een wereldproduct. Proef de verschillen tussen de continenten.

Classic Scottish Tour
Alle klassieke Schotse whisky’s die je geproefd moet hebben. Geen kilts, regen, Haggis of doedelzakken: whisky pur sang.

Advanced Whisky Drinkers
Voor de ervaren whisky drinkers. Proef smaken die je nog nooit eerder geproefd hebt. Ervaar de sensatie van whisky’s met uniek samenstellingen en productiemethodieken.

Specials (custom made)
Altijd al die ene speciale whisky willen proeven maar nog geen mogelijkheid gehad? Proef hier een selectie van unieke whisky’s uit de whiskywereld.

Bovenstaande proeverijen vormen een selectie aan mogelijkheden. Andere ideeën, wensen of vragen? Neem vooral even contact op.

* Al onze proeverijen zijn inclusief bronwater en vers brood.
** De vaste locatie voor de whiskyproeverijen is het hartje centrum van Leiden. Een proeverij op locatie is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.